چسب کاشی ژیکاوا نکات

از جمله کسانی که به باغ جمالآباد رفتوآمد میکردند، عارف قزوینی بود که او نیز دل در گروی عشق افتخارالسلطنه داشت. از جمله روزی عارف در حضور افتخارالسلطنه تصنیفی خواند که آغازش چنین بود «اگر عارف، نظام السلطان شود، چه میشه؟ در انتخابات دوره چهارم مجلس که انتخابات آن در دوره رئیسالوزرایی وثوقالدوله آغاز شد، نظامالسلطان برای بار دوم از طرف مردم بابل به نمایندگی انتخاب شد و در مجلس از وزنههای مهم بود و چندی نیز در هیئت رئیسه کار میکرد. مدتی پس از این وقایع بود که عارف توسط دوستی مشترک به بزم نظامالسلطان راه یافت و شبی در باغ گلندوئک برای اولین بار معشوقه نظامالسلطان را دید و دلباخته او گشت. نظامالسلطان بار دیگر معشوقه خود را به چنگ آورد و معشوقه نیز رفتهرفته با مؤیدهمایون، برادر زیبا و جوان نظامالسلطان و سپس با حسامالسلطنه مراد شاهزادهٔ هنرمند و نوازنده بهنام، بنای دوستی گذاشت. سپس به حکومت همدان منصوب شد. مادر او شرفالدوله یگانه دختر ابراهیمخان نظامالدوله بود و ثروت فراوانی به میراث برد که میان دو پسرش یعنی امیراصلانخان و مویدهمایون تقسیم شد.

ابتدا قرار بود که عتبات مقدس شیعه از غارت مغولها در امان باشد اما واقعیت این بود که حرم کاظمین تنها حرم شیعه بود که مورد حمله قرار گرفت و به آتش کشیده شد و لشکریان مغول غنائم فراوانی را از حرم غارت کردند، طلا و نقره و سنگهای گرانبهای به غارت رفته به حدی بود که سربازان آن را بر روی زین اسبهای خود میآویختند. پس از انقلاب اسلامی باغ نظامالسلطان توسط بنیاد شهید مصادره شد و به فروش رفت. نظامالسلطان پس ازکنارهگیری از خدمات دولتی در این باغ گوشه نشینی اختیار کرد. آخرین سمت دولتی نظامالدوله والیگری سیستان و کرمان بود که حدود دو سال به طول انجامید. در طول تاریخ، گاهی برخی افراد غیر سید، سعی کردهاند خود را سید وانمود کنند. نظامالسلطان چندی بیکار بود تا با توسل به افراد مختلف سرانجام مورد عفو مظفرالدینشاه قرار گرفت و به حکومت مازندران تعیین شد، که نوعی تبعید محترمانه بود. این بنا در انتهای روستای تاریخی سریزد، در نزدیکی قبرستان کاشی صورتی سرویس بهداشتی روستا قرار دارد. قله کوه دره در کنار روستای دره و ۱۴ کیلومتری جنوب غربی کاشان با ارتفاع ۲۹۸۵ متر مشرف به شهر کاشان میباشد و قله گرگش از قلل مرتفع رشته کوه کرکس در ۳۳ کیلومتری جنوب غرب کاشان و ۱۲ کیلومتری جنوب غربی قمصر و ۷ کیلومتری شمال شرق کامو با ارتفاع ۳۶۰۰ متر در مجاورت شهر کامو و چوگان قرارگرفته است، با توجه به کمترین آلودگی نوری و هوایی توسط کارشناسان بینالمللی، به عنوان مناسبترین و بهترین مکان جهت تأسیس رصدخانه ملی ایران، خانهٔ یکی از بزرگترین تلسکوپهای بزرگ خاورمیانه با نوینترین فناوری، برگزیده شد.

با آغاز جنگ جهانی اول مجلس تعطیل شد و نظامالسلطان به قم و از آنجا به ساوه رفت تا با قشون روس جنگ کند. از آنجا که نظامالسلطان ثروت فراوان داشت، برخلاف سایر حکام به دنبال دزدی از مال رعایا و رشوهگیری نبود، به همین دلیل در مازندران خوب کار کرد و مورد توجه مردم قرار گرفت. پس از مدتی آقا بالاخان سردار که در آن زمان رئیس پلیس تهران بود، از این امر با خبر شد ولی به جای رهایی دختر از دست نظامالسلطان، تصمیم گرفت خود او را به چنگ آورد و به کامستانی بپردازد، از این رو عدهای را به عنوان خویشاوندان دختر سر راه مظفرالدینشاه قرار داد تا از او بخواهند نظامالسلطان را به سبب دزدیدن دختر و کامستانی نامشروع از وی تنبیه کند. شاه نظامالسلطان را احضار و بازخواست کرد که در مقابل نظامالسلطان ادعا نمود که دختر را صیغه کردهاست، ولی در نهایت مجبور شد او را ترک کند.

در ۲۳ دی ۱۳۰۶ مخبرالسلطنه هدایت نخست وزیر وقت او را به عنوان معاون خود به مجلس معرفی کرد. نظامالسلطان دو فرزندی را که همسرش از حاجی شالفروش داشت به نامهای محسن و فروغ، به فرزندی پذیرفت و نام فامیلی خود را به آنان داد. عارف قزوینی در اواخر عمر به تقاضای دکتر رضازاده شفق تاریخ زندگی خود را نوشت که بخشی از آن به نام «قصه پرغصه یا رمان حقیقی» شرح داستان راه یافتن او به مجلس بزم نظامالسلطان و دلباختن به دختر جوانی است که در دستگاه نظامالسلطان میزیست و معشوقه او بود. او در این کتاب نظامالسلطان را شخصی فریبکار و اغواگر معرفی کردهاست. با آنکه نظامالسلطان از این عشق آگاه بود، اما از آنجا که میدانست افتخارالسلطنه صدای ساز و ترانهٔ عارف را بسیار دوست میدارد، عارف را به اندرونی خانه میبرد و مجلس بزمی سه نفره تشکیل میداد. گلندوئک واقع در لواسان از قدیم از املاک خانوادگی نظامالسلطان بود و او در بخشی از این اراضی در جایی که چناری بسیار کهنسال و چشمه آبی در نزدیکی آن قرار داشت باغی بزرگ ساخت و کوشکی نیز در فاصله ۱۰۰ متری چنار مزبور احداث کرد.